Termeni și condiții

Site-ul www.colt-alb.ro este un site comercial, proprietate a ALB VOINEA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ, care permite efectuarea de rezervări de camere la pensiunea proprietate a ALB VOINEA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ.

Folosirea, incluzând vizitarea și cumpărarea de servicii turistice de pe site-ul www.colt-alb.ro implică acceptarea termenilor și condițiilor detaliate în următoarele paragrafe

 

Sosire și plecare:

– cazarea se face începând cu ora 09:00.

– eliberarea camerelor se face până în ora 13:00.

 

Rezervare:

Pentru rezervare completați formularul de rezervare de pe site sau contactați serviciul rezervări prin telefon: +40 766 470 430.

 

Anularea rezervării:

Orice anulare de rezervare se va face contactând serviciul rezervări.

Banii se vor restitui integral în cazul în care anularea rezervării(rezervare de până la 3 camere) se va face cu cel puțin 7 zile înainte.

Daca este vorba de o rezervare de 3 sau mai multe camere, pentru restituirea integrală a sumei, anularea rezervării se va face cu cel puțin 14 zile înainte.

 

Tarife:

Acestea diferă în funcție de tipul rezervării dorite(pe camere sau întreaga proprietate).

 

Modalități de plată:

Online cu card bancar prin EuPlătesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Dacă ați ales metoda de plată ”Online prin card bancar„ este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

– Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaează prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

– „3-D Secure” asigură în primul rând ca nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăti, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa si MasterCard.

Important de știut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

Plata în numerar (RON).

 

Ordin de plată:

CONT RON: RO63BRDE220SV77550562200

Banca Transilvania

 

Siguranța:

Nu ne asumăm răspunderea pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate în incita pensiunii, pe terasă, în parcare.

 

Spațiul de parcare și autoturismele:

Pensiunea Colt Alb beneficiază de parcare pe terenul proprieății (sugerăm evitarea lăsării de obiecte la vedere).

 

Nevoi speciale:

Dorim să asigurăm cele mai bune condiții persoanelor cu nevoi speciale. Dacă aveți nevoie specială de orice natură, vă rugăm să ne anunțați în avans, pentru a putea să vă oferim un sejur cât mai agreabil.

 

Animalele:

Accesul cu animale de companie în cadrul pensiunii este permis doar cu anunțarea în prealabil a proprietarilor.

 

Confidențialitate:

Nu vom folosi niciodată datele cu caracter personal fără să avem în prealabil acordul dumneavoastră.

 

Responsabilități:

Clientul este răspunzător față de pensiune pentru daunele provocate celorlalți clienți sau personalului, clădirilor, mobilierului și echipamentelor pensiunii, dacă greșeala / intenția le poate fi imputată.

 

Comportament:

Ne rezervăm dreptul de a refuza cazarea a clienților în stare de ebrietate, nepoliticoși sau turbulenți care prin atitudinea lor aduc prejudicii imaginii pensiunii sau deranjează alți clienți.

 

Fidelizare:

Ne rezervăm dreptul de a acorda bonusuri și discounturi în scopul fidelizării clienților noștri.

 

Clauze finale:

Considerăm că orice client în momentul accesării oricărui serviciu oferit de pensiune,  a luat cunoștință de termenii și condițiile menționate mai sus și le-a acceptat tacit. Politica pensiunii poate fi oricând modificată fără notificare.